Hoofd 1000-9999 0011 Engelengetal - Betekenis en symboliek

0011 Engelengetal - Betekenis en symboliek

Ontdek Uw Aantal Engel

Hier zijn enkele algemene overtuigingen die worden geassocieerd met engelen, en we kunnen zeggen dat velen van hen bewezen hebben waar te zijn - het zijn de lichtwezens die onsterfelijk zijn, ze leven in een wereld die voor ons niet bereikbaar is, in zekere zin dat we kunnen het niet in een materiële vorm zien, maar we kunnen ermee communiceren.Ze werken op energetische niveaus, dus het zijn energetische wezens, die erin geslaagd zijn om te zijner tijd op aarde te ascenderen, omdat hier op aarde engelen en heiligen worden geschapen, verlichte wezens, die aan zichzelf werken, hun innerlijke 'huis' schoonmaken. van alles wat niet nodig is.Dus, wat is er niet nodig bij mensen?

Dit is belangrijk om te weten, omdat dit de aspecten zijn die meestal onderwerpen zijn in engelachtige getallen - ego, met al zijn helpers die verschillende soorten defecten worden genoemd.

Engelen willen ons helpen deze gebreken op de best mogelijke manier aan te pakken.Het feit is dat wij, als mensen lethargisch zijn; wij zijn de levende 'doden' die op aarde rondlopen als ons bestaan ​​niet gevuld is met de spirituele waarde op zich.

Engelachtige getallen, in al hun glorie, willen één wenselijk zwaartepunt in het bewustzijn plaatsen, ondanks het feit dat we duizenden gedachten en elk voor zichzelf werken, in plaats van één, één wil, één wet te hebben.

Het proces is moeilijk maar effectief, met de goddelijke wezens die in levendige en heldere kleuren een strik op ons leven leggen.Het is geweldig om te weten dat veel mensen beweren dat engelen verbonden lijken met de regenboog; sommigen zeggen zelfs dat ze er ook van houden om regenbogen te maken, als een wens voor een betere wereld vol Liefde en steun.

Wat wenste je als je een ontvanger bent geworden van het bericht dat in een numerieke vorm 0001 tot je is gekomen?

Misschien is het de boodschap die een weg is gepasseerd die onder een regenboog leek te passeren, je bent momenteel onder de regenboog, dus neem alle geschenken die voor je liggen, of eronder, en geniet van de rit!

Lees hier meer over de numerieke reeks 0011.

0011 Engelnummer - Interessante informatie

Zelfs als je momenteel onder de regenboog bent, en je bent de ontvanger geweest van de boodschap van de Goddelijke 0011; het betekent niet dat er geen enkele waarschuwing boven je hoofd hangt.

Engelen willen je bij het proces helpen omdat ze weten dat wanneer je niet deelneemt aan een jacht op sommige antwoorden (het proces duurt; het kost tijd).

Zo'n proces opent een broodnodige ruimte van innerlijke rust en stilte die je in staat stelt je te concentreren en die waarheid te horen die al in je hart aanwezig is en duidelijk te zien wat de ware aard van de werkelijkheid in feite is.

Het is het belangrijkste om te weten wanneer je in contact komt met de numerieke reeks 0011 - nog een ding, als je dat bent, metaforisch gezegd onder de regenboog, leg er dan je focus op.

Engelen suggereren dat je je aandacht niet lichtvaardig besteedt aan iets dat het niet verdient. Zoveel in het leven hangt af van onze aandacht en waar we de focus op leggen - het gefocuste object groeit dan, en wij groeien ermee.

En wat het niet verdient, is wat niet het grootste voordeel voor iedereen is. Als iets tegen het allergrootste goed ingaat, druist het automatisch in tegen de waarheid, wat betekent dat het een leugen is en onze aandacht en tijd niet verdient.

Nog een ding dat moet worden gezegd - Engel nummer 0011 toont de dwarsdoorsnede van het leven, op de lijn waar je je momenteel bevindt, misschien een beetje onder de indruk van de beelden van de nieuwe wereld die het voor jou kan zijn, waar er prachtige regenbogen zijn.

Waarom gebruiken we hier zo vaak het woord regenboog?

Omdat het het bewijs is dat engelachtige wezens bij je zijn, dichterbij dan je ooit denkt, is het de manifestatie van een puur wonder.

Engel nummer 0011 komt tot je leven vergezeld van het gevoel dat wij onze eigen energie zijn die een aantal goede veranderingen heeft geïnitieerd en dat de goddelijke wezens ons vreugdevol ondersteunen, met het pure geluk dat voortkomt uit de wetenschap dat dingen altijd voor je werken.

Betekenis en symboliek

Om te begrijpen wat bericht 0011 doet, moet u meer weten over het standpunt van het huidige moment.

In zekere zin zou je de prachtige regenboog niet kunnen zien als je naar de grond kijkt, en hetzelfde geldt voor alle levenssituaties.

Dit idee is gebaseerd op het feit dat, als we de dingen vanuit dit perspectief willen bekijken, op universeel niveau, het gebaseerd is op het feit dat tijd en ruimte illusies zijn en dat alles op dit moment bestaat, inclusief het verleden en het verleden. toekomst.

Het leven zelf is niet alleen lineair, en het is gewoon onze perceptie van tijd op aarde - laten we hier stoppen en dit idee verbinden met engel nummer 0011.

Geniet van het huidige moment, geniet van de rit, want het is alles wat je hebt, en elke keer dat je je ertegen verzet, verlies je het zicht op de regenboog die speciaal voor jou aanwezig is.

Engelen proberen ons te helpen inzien dat onze geest in lineaire tijd leeft, en onze ziel leeft niet volgens het principe van lineariteit, maar is grenzeloos en tijdloos.

Laat je ziel vrij zijn, en 0011 wil dat je harten opmerkt - in een druppel water op een bord, in de vorm van een steen, een vlek op de weg. Alles wat klein en 'onbeduidend' is, kan meer 'wonderen' dragen dan u zich ooit zou kunnen voorstellen.

Wat de symboliek betreft - engel nummer 0011 is de afbeelding van de goddelijke ogen, de glimp van God, om je te helpen de tekenen van je engelen op te merken, ze zullen ze steeds meer naar je sturen (wonderen, als manifestaties van wat je wilt).

Engel nummer 0011 is een specifiek teken waar je om hebt gevraagd, soms eerder, dit is de boodschap die alleen kon worden gerealiseerd door de waarheid te kennen.

Je kunt niet naar iets worden geleid dat in strijd is met je innerlijke waarheid!

Als je echter bang bent voor de toekomst, ben je stuiptrekkend en onbeweeglijk omdat angst vernauwt en onbekwaam is, je bent in de war en je aandacht is verdeeld en verstrooid en dus onderhevig aan verschillende suggesties.

Richt je aandacht op één groot ding en probeer naar de Goddelijke ogen (0011) te 'staren', want het is de schittering die je in balans houdt en de waarheid onthult.

0011 Angel Number in Love

Wanneer je de inhoud die niet liefhebt (maar het tegenovergestelde ervan, leeft met het idee dat je het hebt) niet in je wezen opneemt, word je uitgesloten van het constante emotionele geruis van een rivier van verkeerde informatie en tegenstrijdige informatie die in wezen wel niets te maken met je eigen leven.

Dit zijn informatie die je in conflict brengt met je ware zelf, die je afleidt van Liefde, zoals het is en zoals het zou moeten zijn.

Engel nummer 0011 stuurt de informatie die je echt nodig hebt al in jezelf. Het enige dat nodig is, is gehoorzaamheid en zorgvuldig luisteren; de goddelijke wezens zeggen je in bericht 0011 dat het een wegwijzer voor liefde is. Ben je gestopt en er goed naar gekeken?

Dit bericht 0011 laat zien hoe belangrijk het is om te weten waar je moet kijken - je kunt deze signalen het beste opmerken als we ontspannen en onbezorgd zijn als je in het moment aanwezig bent, bijvoorbeeld als we op vakantie zijn, ontspannen en uitgerust. Dan weet je dat Liefde in je is en dat de ogen waar je de hele tijd naar 'staart' niet de ogen van God zijn, maar de weerspiegeling ervan in de jouwe.

In zo'n staat, de diepe en diepe staat van goddelijke liefde, is het over het algemeen gemakkelijker voor ons om te communiceren met ons onzichtbare leiderschap - ze kunnen ons gemakkelijker horen dan wanneer we vastzitten in onze eigen duisternis en staten die niet worden liefgehad. Merk hier op dat het geen haat hoeft te zijn; het kan elke staat zijn die in strijd is met de liefde.

Feiten over 0011 Angel Number

Engel nummer 0011 is gemaakt van twee afzonderlijke eenheden die hun eigen trillingsvelden weerspiegelen - 00 en 11.

Beide zijn in wezen verbonden met de spirituele wereld of spiritualiteit.

Het is relevant om te zeggen dat ze in verband kunnen worden gebracht met dingen die zo gewoon en ongewoon kunnen zijn, zoals volledige, honderd procent aandacht aan iets geven, zonder na te denken over iets anders dat je op dat moment zou moeten doen.

Het wordt focus genoemd die we in de vorige secties hebben genoemd, en het is een van de eigenschappen die verband houden met de numerieke reeks 0011.

Deel 11 staat letterlijk als het begin om de een na de ander op een rij te zetten als we in wat ik de 'Goddelijke Stroom' noemde.

De numerieke reeks 0011 geeft je de kans om te zien dat de menselijke geest puur en vrij is, zonder mentale gehelen, delen van het ego, die energiedefecten (dat zijn de ergste vijanden die er kunnen zijn), die je een vals beeld geven van alles .

De goddelijke wezens zien het en je ervaart de wereld op een totaal andere manier, op een meer realistische manier, waarachtiger dan wat je nu hebt, of je denkt dat je het hebt.

Samenvatting

Het is zeker dat het leven geen echt doel heeft zonder een spirituele component, en we denken dat je het inmiddels kent. Geest is, zoals de engelachtige stem te zien is in de numerieke reeks 0011 zegt, de essentie van wie we zijn.

Het vereist geen speciale overtuigingen. Het bestaat gewoon. Het punt van die essentie is om je bewust te zijn van het huidige moment. Het verandert ons. Het verandert de definitie van leven.

Dit zijn allemaal lessen die te zien zijn in de numerieke boodschap die uit het goddelijke rijk 0011 komt.

Dit is de boodschap die laat zien dat jij, als de gekozen persoon uit het goddelijke rijk, de kans hebt om wat tijd door te brengen onder de regenboog, en op het hogere niveau zijn we allemaal verbonden met onze ziel en kosmisch bewustzijn, en we kunnen ook overstijgen tijd en ruimte in ons eentje.

Geniet van het moment, en engelen zeggen, op dit moment, het huidige moment, omdat de ogen van God 00 je laten zien dat er niet slechts één dimensie van realiteit is; onze ziel kent veel verschillende dimensies.

Dus misschien kent de ziel een pad dat we nog niet zijn overgestoken. Het ervaren van dit moment maakt deel uit van ons bewustzijn, dat alleen aanwezig is in deze dimensie die we ervaren.

De grenzen zijn oneindig, wat de weerspiegeling van onze energie in een multidimensionale ruimte illustreert.

Engel nummer 0011 laat zien waar u zich momenteel bevindt; je bent in een goddelijke stroom, je voelt je geleid, beschermd en geliefd door de hand van de goddelijke wezens. En dat de wereld een magische plek is.

Uiteindelijk zijn er enkele concrete ideeën om het moment te voelen en te genieten van de regenboog die bij je in de buurt is.

Iets goeds voor iemand doen; begin je dag met een moment van stilte waar je dankbaarheid zult tonen. Word wakker en voel de geur van magie, voel de geur ervan met al je zintuigen, om elk moment te laten tellen, met puur plezier, en als je geen puur plezier meer hebt, leg het dan opzij.

Engel nummer 0011 toont ook de schoonheid van het huidige moment, als het enige moment dat we tot onze beschikking hebben, en het vertegenwoordigt de deur naar alle momenten, je hebt gewoon de kans om ernaar te kijken met de ogen van God, gezien in de dubbele nul, en de engelachtige aanwezigheid wordt gezien in het dubbele 1-deel. Je nadert nu het leven; in het huidige moment kan nuttig zijn om de schoonheid van het leven uit te leggen. Geniet van de regenboog en alle cadeaus die eronder zitten!

Interessante Artikelen