Hoofd 1000-9999 1388 Engelengetal - Betekenis en symboliek

1388 Engelengetal - Betekenis en symboliek

Zoals je weet, en zoals je waarschijnlijk ergens op een bepaald punt hebt gelezen, zelfs als je de impuls van de cijfers in je dagelijks leven niet voelde, als trillingspoelen, zijn hun krachten echt, en hun impact op ons leven is echt.


We hebben het niet alleen over hun gewone gebruik, maar nog veel meer.Elk nummer en elke combinatie van nummers draagt ​​zijn specifieke trillingen die ons leven op een bepaald niveau beïnvloeden.Natuurlijk worden deze specifieke trillingen beheerst door de krachten die we niet volledig begrijpen, en het is niet aan ons om dat te doen. We zijn hier niet om dat te doen, en we zijn hier om van de rit te genieten.

Ja, we hebben het over engelnummers als de hoogst mogelijke vorm van getallen en volgorde. Het is jouw taak om ze te begrijpen in overeenstemming met je levensomstandigheden en innerlijke vibraties; elk heeft echter zijn vibratie en gewone betekenis.Vandaag is onze aandacht gewijd aan engel nummer 1388 en de betekenis ervan. Lees hier wat het betekent.

Engel nummer 1388 - Interessante informatie

Engel nummer 1388 geeft aan dat alles aan het veranderen is, en dus je leven, en dat je geen andere keuze hebt dan je aan te passen aan de veranderingen.

Het lijkt wreed, maar als je niet met de tijd meegaat, raak je verdwaald. Stromen. Verzet u niet, en het heeft geen zin om tegen de valuta's van het universum te vechten.De werkelijkheid is altijd zoals ze is! Alle problemen komen voort uit uw weerstand tegen het leven en wat het is. De waarheid is onaangeroerd en niets kan haar van streek maken, teleurstellen of pijn doen.

Alleen hij die de realiteit weerstaat, lijdt en lijdt, en voor jou kwam engel nummer 1388 om je te leren hoe je een zeeman kunt worden van je eigen schip dat in de eindeloze lucht zweeft.

Ben je klaar voor de spannende rit?

Betekenis en symboliek

Wanneer het door de numerieke reeks van 1388 wordt gezien, is het uiteindelijke doel van engelenenergie om een ​​staat van puur bewustzijn of verlichting te bereiken.

Klinkt het te moeilijk voor jou? Misschien, maar er is een cruciale les die dit engelgetal in je leven brengt - laat angsten los!

Alle twijfels en angsten blijven ver achter ons als we deze goddelijke energie laten werken.

Het primaire doel van engel nummer 1388 is om wakker te worden. Goddelijke energie zal je helpen bij het ontdekken van je potentieel, niet-gerealiseerde talenten, specifieke persoonlijke krachten, en om het meest authentiek uit te drukken en de beste te worden die je kunt zijn.

Dit geldt zelfs als u zich nu bewust bent van welke weg u moet gaan en wat uw uiteindelijke doel is.

1388 Angel Number in Love

Als je geen fan bent van engelenenergie, heb je er nog nooit van gehoord en kan er een emotionele energie achter je zitten die je dwars zit.

Het is alsof je geen kleuren kunt zien in een bloemrijke weide; alleen omdat je het niet ziet, wil dat nog niet zeggen dat die kleuren er niet zijn.

En hier komen we op het idee dat liefde in de kern van elk engelgetal zit, en de numerieke reeks 1388 nodigt je uit om precies dat te doen.

Deze boodschap kan ook leiden tot een vrolijke golf van motivatie en energie. Als we ons positief voelen in ons leven en gezonde emoties hebben, kan deze boodschap ons helpen om in beweging te komen en een positieve gemoedstoestand te creëren voor de komende periode.

Feiten over 1388 Angel Number

Om beide van de twee reeksen in engel nummer 1388 goed te begrijpen, moet u zich realiseren dat beide van deze twee numerieke reeksen verschillende posities hebben.

Nummer 13, spreekt hier over een innerlijke jeugd die de sleutel tot je dromen in handen heeft, weet wat je nodig hebt en wie je inderdaad bent. Ons innerlijke kind en onze ziel vragen ons om ons emotionele aspect te re-integreren.

Nu, 88 is het nummer dat spreekt van de hogere realiteit, en het is de plaats waar er geen hogere is in dit universum.

Op de hoogste niveaus is alles geïntegreerd, alles is één. Op lagere niveaus zijn er verschillende afmetingen en indelingen.

Daarom is op deze niveaus de realiteit geïntegreerd, gefragmenteerd.

Door deze twee aspecten te combineren, bereik je de bestemming in de kern van deze numerieke reeks 1388; ze worden gecombineerd zodat ze uitleggen hoe je het hogere niveau kunt halen en eruit kunt halen wat je nodig hebt.

Samenvatting

Het is heel belangrijk om hier te benadrukken dat het niet gaat om verzoening met iets. Er is een enorm verschil tussen je met iets verzoenen en iets accepteren - 1388 wil dat je dat verschil onderscheidt.

Acceptatie komt als gevolg van direct begrip en begrip van de aard van de werkelijkheid (in de vorige paragraaf spraken we over de kleuren die je niet kunt zien, maar dat betekent niet dat ze er niet zijn), als resultaat van direct inzicht.

Daarentegen komt verzoening, die in je leven aanwezig is, als gevolg van misverstanden en hopeloosheid waarin de geest gevangen wordt gehouden, geen andere manier ziet dan eraan te gehoorzamen, maar zonder die omstandigheden echt te accepteren en daarom lijdt en moppert, wat leidt tot wanhoop en bitterheid in het leven.

Nu zijn de dingen van jou drastisch veranderd en Engel nummer 1388 laat zien dat dit het geval is.

Uiteindelijk laten engelachtige wezens zien dat jullie niet verschillen van het universum; we reflecteren en reflecteren het universum.

Met de boodschap 1388 kom je op de hoogste niveaus, waar alles één is - zoals we in de vorige paragraaf hebben gezegd, engel nummer 1388 spreekt precies over deze verbinding tussen je innerlijke jeugd (het kind in je dat wil leren en de hogere hefbomen waarop uw acties zijn gericht). Ons fysieke, etherische, emotionele, mentale en spirituele lichaam zijn op dit niveau één.

Concluderend - weet dat al onze lichamen slechts de verschillende manieren zijn om energie uit te drukken, net als verschillende dimensies van ons op een lager niveau, verschillende uitdrukkingen van hetzelfde bewustzijn.

Nu, met de hulp van engelachtige wezens, ben je de hoogste - eindelijk en met gemak leef je je ware doel, zoals nooit tevoren.

De rit is begonnen. Geniet je ervan?

Interessante Artikelen