Hoofd 1000-9999 7979 Engelengetal - Betekenis en symboliek

7979 Engelengetal - Betekenis en symboliek

Engel nummer 7979 brengt een belangrijke boodschap aan u, mijn vriend en geliefde vriend. Het is tijd om je te organiseren met alle kennis die je tijdens deze jaren van leren hebt opgedaan, en een spirituele routine te creëren die echt het volledige potentieel van je wezen doet ontwaken.

Engel nummer 7979 vertelt je vriendelijk dat weten niet genoeg is, het is noodzakelijk om in je leven te oefenen.Nummer 7979 - Wat betekent het?

We weten dat te veel kennis vaak kan leiden tot verwarring en desoriëntatie van de weg vooruit, en daarom komen we op dit moment in je leven. Er is niets te vrezen, zelfs als alles om je heen zegt dat het bestaat.Neem verantwoordelijkheid voor de situatie waarin u leeft, kalmeer uzelf in gebed en meditatie, organiseer uzelf en definieer de te volgen stappen, de te beginnen cursussen en de taken die u moet uitvoeren.

Wees productief in uw zoektocht, zoek de geest om te leven. Actief en attent, geest gericht op uw hogere idealen.Het cijfer 9 vertegenwoordigt en is het symbool van de vereniging van vele kwaliteiten in één persoon. Persoonlijkheid getransformeerd en afgestemd op de diverse principes die we je geleidelijk leren.

Het vertegenwoordigt ook de wil om te helpen, anderen te helpen, de onwetenden op te voeden, de zieken te genezen, licht te brengen aan degenen die in duisternis leven en voedsel aan degenen die lijden onder de honger van de geest.

U was ooit deze man en vrouw die liefde nodig hadden, dus u weet hoe fundamenteel spiritueel werk is voor zowel uw broers als uzelf.Interessante Artikelen