Hoofd 1-99 Engel nummer 11 - Betekenis en symboliek

Engel nummer 11 - Betekenis en symboliek

Ontdek Uw Aantal Engel

Een van de meest besproken getallen in de numerologie, en de meest mysterieuze is nummer 11. Er is een groot aantal mensen die geobsedeerd zijn door het nummer 11, en vooral de datum 11.11, en tijd 11 uur en 11 minuten .Ze waren van mening dat nummer 11 een van de meest diepgaande berichten is die vanuit het engelenrijk naar onze wereld werden gestuurd.Elf is het getal van het geloof en is wijdverbreid gerelateerd aan psychische en profetische vermogens. Als je dit meesternummer op je numerologische kaart hebt staan, gebruik het dan om persoonlijke kracht en spirituele vooruitgang te creëren. Ontken je instincten niet, laat de innerlijke stem je naar groei en stabiliteit duwen. Op die manier kunt u uzelf en ook anderen helpen.

Engelen getallen 11 - wat betekent het?

Dit engelcijfer verwijst naar associatieve relaties en de spirituele betekenis van nummer 11 wordt beschouwd als de toegangspoort tot verlichting. Het vertegenwoordigt veranderingen in methapshiscale kracht en een nieuwe visie. De waarheid is dat het soms erg moeilijk is om dromen en visioenen te begrijpen, maar door engelnummers te kennen, kun je dichter bij het begrip van de engelendimensie komen.

De 11 is het getal dat onze intuïtie vertegenwoordigt - maar om te zien, te zien, niet alleen met onze ogen, maar met onze ziel en zintuigen, moeten we open en ontvankelijk zijn voor alle verborgen betekenissen.In tarot is nummer 11 gekoppeld aan de Justice-kaart, die symbool staat voor evenwicht, besluitvorming en eerlijkheid. Nummer 11 brengt visionair leiderschap en noodzakelijke veranderingen in veeleisende situaties. Dit aantal omvat duurzame gevoeligheidskenmerken en het zoeken naar oplossingen door middel van visies en doeleinden. Dit aantal houdt verband met spiritueel bewustzijn.

Engel nummer 11 vertegenwoordigt ook een ‘transformatie’ door intuïtie, waarheid, balans en mentale vermogens. Dit cijfer kan ook bepaalde overtredingen, gevaren en zonden aangeven. Aangezien het nummer 11 een duidelijke vibratie van dualiteit heeft, mag het niet worden teruggebracht tot een enkel nummer. Mensen met dit nummer in de geboortedatum zijn ongebruikelijk, charismatisch, idealistisch, visionairen die worden aangetrokken door iets onbekends en onopgelosts. Elf is erg krachtig en in staat tot grote dingen, maar het kan ook zelf-saboterend en zelfvernietigend zijn. Elf is een soort persoon die gefocust moet zijn op een heel concreet doel omdat het anders angst en angst voelt.

De elevens zijn diepe denkers die geïnteresseerd zijn in veel levensmysteries en andere interessante en spirituele aspecten van het leven. Hun inventieve geest en ruimdenkende opvattingen zullen hen in staat stellen om in een groot aantal ondernemingen te slagen in het leven. Ze kunnen de gemeenschap het beste dienen, met oprecht medeleven. Ze kunnen humanitair of liefdadigheidswerkers worden.Nummer 11 vertegenwoordigt een instinctief persoon en is het meest intuïtieve van alle engelnummers. Het betekent een verbinding met het onderbewuste, zesde zintuig en kennis zonder rationaliteit. Elf heeft alle kwaliteiten van de twee (sinds 1 + 1 = 2), die haar negatieve kanten, zoals angst en verlegenheid, in evenwicht brengen met kwaliteiten als charisma en inspiratie.

De geheime betekenis en symboliek

Aangenomen wordt dat de maand april in de numerologie universeel verbonden is met het nummer 11. Tijdens de zonsverduistering die plaatsvindt op 29 april, heeft de golf van creativiteit nieuwe gebeurtenissen gelanceerd. Wanneer zonsverduisteringen plaatsvinden, duiden ze op krachtige energie. In die periode gebruiken elven hun kracht en capaciteiten om hun omgeving te veranderen. Dynamische energieën zullen een vonk van creativiteit creëren voor degenen die numerieke elven zijn.

Nummer 11 wordt beschouwd als een van de 'twee gezichten' getallen in de numerologie - de persoon die onder gunstige omstandigheden is geboren, kan ongelooflijk veel geluk hebben in het leven, succes in het leven, liefde en zaken hebben gegarandeerd. Maar 11 kan soms zijn donkere kanten laten zien, en hoe hard iemand het ook probeert, het lot en slecht karma komt op haar pad en ruïneert alles. Deze mensen hebben regelmatig stemmingswisselingen en zijn vaak verward en weggeduwd door hun omgeving.

Anders zijn dit zeer vriendelijke en geduldige mensen, sensueel en trouw, die zich aan elke situatie kunnen aanpassen. Ze zijn hypergevoelig en als iemand ze pijn doet, hebben ze tijd nodig om eroverheen te komen en het te vergeten.

Ze zijn erg fantasierijk en blijven hun hele leven dagdromers. Ze vinden het leuk om ouders te zijn, tuinieren, kunst te doen zoals poëzie en muziek. Hun gebreken zijn gevoeligheid, snelle stemmingswisselingen en een mogelijkheid om introvert en ongelooflijk teruggetrokken te worden.

Een groot aantal priester, occultisten en mensen die met zwarte magie te maken hebben, werd geboren op de 11e van de maand. Ze weten dat 11 op zichzelf geheime codes heeft die belangrijker zijn dan ze zijn. De ideale bezigheid voor mensen met nummer 11 is ook om numeroloog, economen, financiële handelaren of iets dat gerelateerd is aan de schoonheidsindustrie te zijn - kapper, visagist, stylisten, enz.

Wat gezondheidsproblemen betreft, kunnen ze problemen krijgen met gezichtsvermogen, hart- en luchtwegaandoeningen. Maar wat nog belangrijker is, ze kunnen psychosomatische problemen hebben - depressieve neurose en psychose. Bij vrouwelijke elevens kan het leiden tot hormonale en reproductieve problemen. De engelenelfjes moeten zichzelf beschermen tegen stekken, want zelfs de kleinste snede uit papier kan in hun geval gemakkelijk gecompliceerd zijn.

Nummer 11 en liefde

Elevens zijn het het beste eens met mensen onder nummer 7 en niet zo goed met mensen van nummer 8 en 9. Wanneer ze een relatie hebben met de nummers 2, 7 of 9, kunnen ze erg jaloers en bezitterig zijn. Ze zijn een van de meest open engelnummers en ze testen graag hun seksualiteit.

Echtscheiding is ook bekend bij elven, en de belangrijkste reden erachter is een frequente en intense uitbarsting van jaloezie en bezitterigheid. Daarom wordt gesuggereerd dat eleven om die reden emotiebeheersing leren (woedebeheersing), waardoor ze niet al te liefdevolle reacties kunnen uiten, niet alleen in emotionele relaties maar ook in familie- en vriendenrelaties.

Ze zoeken naar liefde, maar de primaire focus van hun levensreis is verlichting. Daarom hebben ze in het algemeen veel te bieden, niet alleen in relaties. Als een van de twee meesternummers heeft 11 begrip en kennis buiten het bereik van anderen.

Ze kunnen een wijdverbreide stemming hebben, tussen depressie en extase in. Het heeft waarschijnlijk ook problemen met de besluitvorming. Er is een neiging om ongemak en ontevredenheid te voelen over prestaties en persoonlijke vooruitgang in het leven. Hun grandioze pad is meestal logisch, maar kan erg onpraktisch en giftig zijn voor hun liefdesrelaties.

Interessante feiten over nummer 11

Er is veel mysterie rond engel nummer 11. Er wordt verwezen naar 9.11 aanvallen op Twin Towers in New York, en in dit geval is de betekenis van het nummer negatief. Maar dat is slechts een voorbeeld.

1- New York City heeft 11 letters

2- Afghanistan heeft 11 letters

3- Ramsin Yuseb (een terrorist die Twin Towers dreigde te verpletteren) heeft 11 brieven

4- George W. Bush heeft 11 letters

Er is meer bewijs dat 11 een echt magisch getal is:

1 - New York was de elfde federale staat van de Verenigde Staten

2- Het eerste vliegtuig dat het Gemini-gebouw raakte, was vluchtnummer 11

3- Vluchtnummer 11 had 92 passagiers: 9 + 2 = 11

Vlucht 77, die ook de Twin towers trof, had 65 passagiers: 6 + 5 = 11

5- De tragedie vond plaats op 11 september

6- De datum van de tragedie (9/11) valt samen met het Amerikaanse noodnummer (911). Nogmaals, 9 + 1 + 1 = 11

7- Het totale aantal dode passagiers aan boord was 254; 2 + 5 + 4 = 11

Een numeroloog zegt dat dit geen toeval kan zijn, maar er zit een echte kracht achter dit getal.

Volgens de engelentabel van de magische betekenis bevat nummer 11 twee eenheden die intelligente, rationele, innovatieve, energieke, ambitieuze, volhardende personen uitbeelden. Hun som geeft het nummer 2, waarvan de aard tegengesteld is aan de essentie van de eenheid. Wat er in de entiteit zal zegevieren, hangt af van de andere elementen - zoals van het psychologische en mentale aspect van de persoonlijkheid van elf.

Als de eenheid of één dominant is in engelgetal, staan ​​de zaken op het spel. Als de passieve energie van nummer twee een sterker effect heeft, liggen de zaken veel meer anders. Dan kunnen elf zich beperkt, geblokkeerd, angstig, enz. Voelen. Dan wordt de persoon ontevreden en depressief, en dat leidt op de lange termijn tot ernstige frustratie. Het gedrag van zo iemand is meestal agressief en despotisch gericht.

Daarom is het advies van numerologen beter om vast te houden aan de energie van de ene (of eenheid), dan de passieve kracht van het getal 2. Dat is een veel betere oplossing voor mensen met nummer 11. Een uitzonderlijke methode die kan helpen elevens is autosuggestie, door middel van verschillende vormen van technieken, zoals Reiki of Meditatie.

Beroemde mensen die engel elevens zijn, zijn Michelle Obama, David Beckham, Wolfgang Amadeus Mozart, Prins William

Engelen getal 11

Als u vaak een reeks nummers 11, 111 of 1111 ziet, is daar een reden voor, en u zou het geluk moeten hebben dat te zien. De meest gebruikelijke manier waarop engelen met ons communiceren, is via de universele taal van cijfers en muziek.

Wanneer je deze numerieke reeksen van een engel ziet, betekent dit dat je door de cyclus gaat van uitdrukkingen van je verborgen gedachten, ideeën en verlangens die onmiddellijk worden gemanifesteerd. Deze serie kan voor u een nieuw begin betekenen en zal een positieve focus geven op wat u wilt bereiken.

Geef ook aan dat verandering zeer binnenkort zal plaatsvinden. Numeroloog gelooft dat je in een reeks van elf de positieve informatie van de engelen ziet. Je hoeft je alleen maar te concentreren op je verlangens in plaats van op angsten; Er zullen dus mogelijkheden zijn in plaats van de obstakels. Je hoeft ze alleen maar als cadeau te accepteren.

Interessante Artikelen