Hoofd 1-99 Engel nummer 12 - Betekenis en symboliek

Engel nummer 12 - Betekenis en symboliek

Ontdek Uw Aantal Engel

Met een eenvoudige berekening kunt u snel uw engelnummer ontdekken en het is verbonden met uw geboortedatum.Alles wat er gebeurde op het moment dat je werd geboren, is logisch later in het leven als je de betekenis van je nummer vindt. Het kan u helpen verbinding te maken met de geheime wereld van onuitgesproken dingen die uw dagelijks bestaan ​​beïnvloeden. Het kan u in stressvolle situaties zoveel mogelijk antwoorden geven als u nodig heeft.Sinds de mens getallen heeft uitgevonden en heeft leren tellen, gelooft hij dat individuele getallen een onverklaarbare invloed op hem en zijn leven hebben. EEN

mong hen, neemt nummer 12 de meest prominente plaats in. Het is gedurende de hele menselijke geschiedenis een groot engelgetal geweest. Beiden worden beschouwd als een geluksvogel en als drager van goed nieuws, het staat ook bekend om zijn notoir slechte eigenschappen. Het maakt niet uit wat de waarheid is, één feit valt niet te ontkennen - nummer 12 is een getal dat tegenstellingen uitbeeldt.

Engelen getallen 12 - wat betekent het?

Engel nummer 12 is door enkele numerologische woorden - nummer dat alles weergeeft dat tegenover een mens staat. De personen met dit aantal zijn in veel gevallen erg moeilijk, vaak depressief en angstig. Dat betekent natuurlijk niet dat ze geen deugden hebben.Dit getal is een combinatie van de zon en de maan, licht en donker, een paar tegenpolen. Nummer één en de twee zijn niet de ideale koppels, ze zijn in conflict. Degene in dit nummer kan geluk hebben, maar in deze combinatie kan het gewoon niet zegevieren. De Twaalf kunnen vaak in conflict komen met hun naaste familie en vrienden, die hen kunnen teleurstellen. Dat soort gedrag kan veel pijn veroorzaken voor nummer 12.

Het probleem met de Twelves is dat ze constant in strijd zijn, tussen twee tegenpolen, goed en slecht, goed en fout. Ze worden doorbroken door twee uitersten - een stabiele en aparte aard van de ene en een constante strijd tussen de twee.

Twaalf staan ​​erom bekend dat ze binnen enkele seconden beslissingen nemen, ook al is dat niet veilig voor hen; het kan ze gewoon niet schelen. In een oogwenk veranderen ze van gedachten en doen ze iets heel anders dan ze eerder hadden gepland. Dit gedrag is vooral problematisch bij werkgerelateerde verplichtingen omdat ze de neiging hebben om te annuleren of te laat te komen.Ze kunnen later in hun leven successen boeken, maar laten nog steeds tonnen onafgemaakte bedrijfsplannen achter die ze eerder met veel enthousiasme zijn begonnen. Ze veranderen hun plannen onverwachts, zodat hun vrienden en familieleden nooit zeker weten wat ze moeten doen.

Het persoonlijke leven van twaalf kan gelukkig, gezond en welvarend zijn. Ze geven om zichzelf; ze houden van koken, plezier maken en lange filosofische en religieuze discussies hebben.

De positieve kant van de Twelves is dat ze de kracht hebben van de nummer één en de tederheid van de nummer twee. Ze geloven in ongebruikelijk, en ze zijn klaar om zich aan alle omstandigheden aan te passen, wat erg praktisch is voor het leven.

De geheime betekenis en symboliek

Symboliek in nummer 12 is altijd verborgen in zijn dualistische aard en verlangen om het grotere doel te bereiken. De enige manier om dat te bereiken is door middel van ingrijpende veranderingen. Die transformatie kan beginnen vanuit een vies huis, een liefdeloze partner, een slechte gewoonte en het kan leiden tot de meest ingrijpende verandering van allemaal: de metamorfose van jezelf.

Een engel-numeroloog zegt zelfs dat dit nummer een oproep van bovenaf is om je leven positief te transformeren, omdat het altijd verschijnt voor degenen die zich op een gevaarlijk pad bevinden - op weg naar zelfvernietiging.

Nummer 12 en liefde

Het is bekend dat 12 erg beroemd is voor geliefden, omdat wordt aangenomen dat het geluk brengt (een paar leggen de knoop op die dag.)

Maar mensen die nummer 12 zijn, vinden liefde vaak gecompliceerd vanwege de tegenovergestelde aard van het nummer zelf. Het kunnen vriendelijke en zorgzame partners zijn, maar ook bezitterig en jaloers. Hun partners zeggen meestal dat hun steeds veranderende karakter extreem irritant kan zijn omdat ze de neiging hebben om belangrijke dates te vergeten of dat ze belangrijke dates vergeten enz. Korte stands voor één nacht zijn ook erg bekend met een engel nummer 12. Het kan het beste worden gecombineerd in liefde met nummers 1, 3 en 4.

Interessante feiten over nummer 12

De twaalf is een opmerkelijk aantal onder engelnummers. Het is overal aanwezig, van mythologie, religie en astrologie tot het dagelijks leven. In de Bijbel had James bijvoorbeeld 12 zonen, die later gevangenen werden van de legendarische 12 Israëlische stammen; De oud-orthodoxe god Odin had ook 12 zonen, en de oude Grieken hadden 12 goden van Olimp. Koning Arthur had 12 ridders en versloeg 12 keer Saksische aanvallers; In de oude religies waren er 12 strijders van licht; Boeddhisten geloven dat het leven bestaat uit twaalf fasen die verschuiven als de cirkel van het leven.

De lijst gaat maar door - In Openbaring draagt ​​een vrouw een kroon van 12 sterren, terwijl Jeruzalem wordt beschreven als een stad die is gebaseerd op 12 fundamenten en 12 deuren heeft met 12 engelen - de drie deuren bevinden zich in het oosten, drie in het westen , drie in het noorden en drie in het zuiden.

De Openbaring spreekt ook van de Boom des Levens die 12 verschillende vruchten geeft; In de islam waren er na Mohammed 12 legale imams; Jezus had 12 apostelen; De naam van Maria Magdalena in het Nieuwe Testament komt precies 12 keer voor.

Ook in het dagelijks leven zijn er vele verschijningen van nummer 12. Het jaar heeft 12 maanden en de dag is verdeeld in 12 uur licht en 12 uur donker; Er zijn 12 muzieknoten; Zodiac heeft 12 tekens. Binnen 12 weken wordt een baby gemaakt van embryo tot foetus.

Magisch nummer 12 kan ook worden verbonden met chemie - Mensen en al het leven op planeet Aarde zijn gebaseerd op koolstof en zijn moleculaire ketens. Koolstof is een element met een regelmatig getal 12 in het periodiek systeem. De kostbaarste edelsteen, de diamant, bestaat uit koolstof. Dit chemische element heeft een atoomnummer van 12 en bevat 12 protonen en 12 elektronen.

Engelen getal 12

Welnu, de mening over deze kwestie is verdeeld. Dit nummer is overal om ons heen, het omringt ons, en alles is door twaalf gedeeld. Er wordt door een ervaren numeroloog gezegd dat dit aantal altijd aangeeft dat er iets groots en belangrijks in je leven gaat gebeuren. Het is een waarschuwing dat de grote veranderingen op het punt staan ​​in je leven te komen.

Sommigen zeggen dat nummer 12 in sommige Europese landen een zeer winnend nummer is en dat het geluk brengt, vooral voor familie- en zakelijke aangelegenheden.

In sommige Aziatische landen daarentegen ligt dit aantal zo dicht bij nummer 13, wat een synoniem is voor pech, dat zelfs 12 als zeer ongelukkig wordt beschouwd, zelfs duivelsgetal, zouden sommigen zeggen.

Interessante Artikelen