Hoofd 1-99 Engel nummer 13 - Betekenis en symboliek

Engel nummer 13 - Betekenis en symboliek

Ontdek Uw Aantal Engel

Elk nummer in engelensymboliek heeft een open en verborgen betekenis. Alle getallen hebben in zichzelf energie en een potentieel voor verandering. Alle engelnummers brengen een golf van transformatie met zich mee. Gaan we goed kijken en luisteren, is aan ons.Onthoud nogmaals dat je in engelnumerologie kijkt met je hart, niet met je ogen.Nummer 13, dat vaak als een zeer ongelukkig getal wordt beschouwd, kan zich in vele zegeningen verbergen. Als uw nummer 13 is, wees dan nog niet teleurgesteld - er zijn veel lagen in dit beruchte nummer en ze zijn helemaal niet slecht, integendeel. Aan engel nummer 13 worden veel deugden toegeschreven.

Engelen getallen 13 - wat betekent het?

Als we goed naar engel nummer 13 kijken, kunnen we zien dat het bestaat uit twee priemgetallen 1 en 3. We weten al dat nummer 1 een verandering, een nieuw begin en in alle opzichten vooruitgaat.

Men wordt beschouwd als de vader van alle andere nummers. Het vertegenwoordigt mensen die zeer onderscheidende individuen zijn met een geaccentueerd waardesysteem.De combinatie van geluksnummer 3 en energetisch nummer 1 in nummer 13 kan op alle mogelijke manieren tot uitbreiding en groei leiden. Hoewel nummer 13 staat voor hard werken, traditionele waarden, toont het ook een grote intuïtie. Dertien zijn traditionalisten, harde werkers en organisatoren.

Je moet dit aantal in acht nemen als een zegen en kans op groei. Tijdens het pad om spirituele groei te bereiken, ondergaan dertien verleidingen en uitdagingen. Ze worden beschouwd als een soort genie met het vermogen om hun gebreken in deugden om te zetten. Ze hoeven alleen maar beslissingen te nemen met hun hoofd in plaats van met hun hart.

Dertieners komen vaak tot de groei door de pijn, en het is gebruikelijk dat ze vanaf jonge leeftijd stressvolle situaties ervaren. Gelukkig overwinnen ze op de een of andere manier alle obstakels en worden ze nog sterker.Het zijn geweldige bouwers, werktuigbouwkundigen, bouwvakkers, kunstenaars en uitvinders. Ze vinden het leuk om handmatig te werken en om met hun handen te creëren. Dertien zijn erg sluw.

De geheime betekenis en symboliek

Nummer 13 heeft altijd de aandacht van mensen getrokken, maar natuurlijk de meeste in de negatieve context. Volgens de opvattingen van veel mensen kunnen op die dag alleen slechte dingen met je gebeuren, en het is het beste om het huis niet te verlaten. Van oudsher is zulk bijgeloof tot op de dag van vandaag gebleven. Maar toch beweren sommige mensen dat dit aantal ongelooflijk veel geluk voor hen is.

Nummer 13 is samengesteld uit nummers 1 en 3, en een persoon die dit nummer op de dag van geboorte heeft, kan gedurende zijn hele leven enorme energie voelen en soms kunnen ze een probleem tegenkomen met de begeleiding van deze enorme kracht. Het moet vakkundig worden beheerd.

Personen met nummer 13 kunnen de twee verschillende wrijving in zichzelf voelen. Ze kunnen gedesoriënteerd raken als gevolg van twee invloedrijke persoonlijkheden die in hun geest vechten. Dertieners kunnen, in bepaalde omstandigheden in het leven, iemand soms krachtig pijn doen omdat ze de controle over hun leven hebben verloren.

Geheime symboliek kan worden gevonden in verband met astrologie omdat nummer 13 in verband staat met Uranus, een planeet van verrassing en onconventioneelheid. Deze planeet heeft, zoals sommige astrologen graag zeggen, veel pech omdat ze enorme veranderingen met zich meebrengt. Mensen zijn bang voor verandering, en dat is een van de redenen waarom mensen bang zijn voor nummer 13.

In Aziatische symboliek draagt ​​nummer 13 ergernissen; het getal is karmisch, wanneer het wordt verminderd, draagt ​​het de symboliek van Saturnus (1 + 3 = 4, nummer 4 is het getal van Saturnus).

Nummer 13 en liefde

De engel nummer 13 staat voor hoge macht, en alleen bepaalde mensen kunnen in een relatie met dertien blijven. Engel nummer 13 kan soms egoïstisch, zelfvernietigend zijn - in een liefdesrelatie kunnen die houding en gedrag dodelijk zijn.

Dertieners zijn mensen die belangrijke veranderingen teweegbrengen, en ze hebben iemand nodig die spontaan en met liefde meegaat. Op die manier zullen ze elke mogelijke mogelijkheid voor de negativiteit die kan optreden, verminderen. Dertieners zijn erg kwetsbaar en kunnen gemakkelijk beledigd worden, daarom hebben ze stabiele relaties nodig. In een liefdesgevecht dat erg luidruchtig en hatelijk kan zijn en later spijt van hebben zich zo te gedragen. Er wordt gezegd door de numeroloog dat dertien na de leeftijd van 30 succes en geluk vinden in de liefde.

Ze maken ook geweldige vrienden; tijdens het leven proberen ze een handvol vrienden te vinden met wie ze zichzelf kunnen zijn, omdat engel nummer 13 soms een gebrek aan zelfvertrouwen heeft.

Dit nummer werkt gunstig bij mensen die nummers 1 en 7 in hun gegevens hebben, terwijl ze negatieve verbindingen hebben met nummers 6, 8 en 9.

Interessante feiten over nummer 13

Angst voor het ongeluksgetal 13 is zo wijdverspreid over de hele wereld; het vertegenwoordigt een symbool van bijgeloof. Er wordt gezegd dat als er 13 mensen aan tafel zitten, ze zeker alle 13 binnen een jaar zullen sterven. Veel hotels hebben niet de 13e verdieping; sommige straten hebben geen nummer 13 als huisnummer.

De angst voor de slechte invloed van nummer 13 gaat nog dieper in het verleden, in het voorchristelijke tijdperk. In die tijd heeft men geloofd dat nummer 13 volgt op nummer 12 dat als perfect wordt beschouwd omdat het kan worden verdeeld in 2, 3, 4 of 6 gelijke delen, terwijl nummer 13 altijd één residu blijft, met de conclusie dat nummer 13 een symbool van imperfectie.

Er is een echte fobie van dit aantal. Veel beroemdheden hebben geleden of lijden aan angst voor nummer 13.

In de ‘Hammurabi Code’, de meest bekende en best bewaarde oude Mesopotamische Code, geschreven rond 1772 vóór de nieuwe jaartelling, werd nr. 13 weggelaten uit de wetlijst.

Voor heidenen was nummer 13 een geluksgetal. Het vertegenwoordigde de Grand Santa (Gaia), die zij beschouwden als Moeder Aarde.

Veel hoogbouw in de wereld (wel 80%) heeft geen dertiende verdieping. Sommige ziekenhuizen hebben geen dertien kamers, en sommige luchtterminals verlaten poort 13.

De Formule 1 heeft geen 13-wielaandrijving. Dit nummer werd verwijderd nadat twee chauffeurs waren omgekomen en beiden 13-bouten droegen.

Veel onderzoeken hebben aangetoond dat er op vrijdag de 13e meer ongelukken gebeuren dan op welke andere dag dan ook.

In Schotland wordt nummer 13 Devils tientallen genoemd (1 meer dan een werkelijk dozijn - 12).

Engelen getal 13

Wees niet bang en toon uw angst niet. Bevrijd je geest van elk bijgeloof en eerdere kennis. Omarm het getal 13. Het is de boodschap die door engelen is gestuurd om je te helpen, zelfs door de pijn heen, zodat je tot de oplossing kunt komen en de antwoorden op je pad kunt vinden.

De verandering zal plaatsvinden en je moet je ziel blootleggen zodat je alle gaven kunt ontvangen. Zeggen 'wanneer het universum wil dat we groeien, maakt hij ons ongemakkelijk' gaat in dit geval. Wees niet bang voor ongemak, omarm het.

Interessante Artikelen