Hoofd 1-99 Engel nummer 17 - Betekenis en symboliek

Engel nummer 17 - Betekenis en symboliek

Ontdek Uw Aantal Engel

Volgens het oude Hebreeuwse geloof heeft elk getal een symbolische, geheime betekenis en machtspotentieel die ons leven op veel manieren kunnen beïnvloeden.Sommige nummers hebben slechte energie en karma; andere zijn ongelooflijk positief en inspirerend. Een aanzienlijk aantal elementen speelt een belangrijke rol in een numerologiegrafiek van een personenengel en heeft gevolgen voor het lot van een engelnummerdrager.Als we zeggen dat dat specifieke nummer een negatieve connotatie heeft, sluit dat niet de mogelijkheid van positief leven en succes uit voor de persoon die dat nummer is.Wanneer we engelnummers bespreken die gemengde (gelukkige en mogelijk ongelukkige) kenmerken hebben, moeten we geluksgetal 17 noemen.

Engelen getallen 17 - wat betekent het?

Over het algemeen wordt nummer 17 in engelnumerologie beschouwd als een heel gelukkig getal met veel geweldige eigenschappen die afkomstig zijn van de samenstellende nummers - 1 en 7. Hier wijst nummer 1 op ambitie, energie, onafhankelijkheid, creativiteit en ambities, terwijl 7 duidt op veranderingen, angst, verlangen naar reizen en constante beweging.Maar engel nummer 17 kan ook worden verklaard via engel nummer 8 (1 + 7 = 8), wat het aantal karma en het lot is. Dit kenmerk kan goed of slecht zijn, afhankelijk van de karmastatus. Dit element kan een aanzienlijke impact hebben op het leven van een persoon. Sommige zeventien hebben geluk; hun pad is schoon en rechttoe rechtaan, en zelfs als ze moeilijkheden ondervinden, kunnen ze die snel overwinnen.

Aan de andere kant kunnen ongelukkige zeventien problemen hebben vanaf het moment dat ze werden geboren. Ze ervaren problemen bij de geboorte, genetische aandoeningen, zwakke immuniteit. Ongelukken op jonge leeftijd behoren ook tot die ongelukkige gebeurtenissen.

Zeventien zijn erg ambitieus en kunnen buitengewoon succesvol zijn in de financiële en zakelijke wereld. Ze zijn erg geliefd in hun werkomgeving omdat ze altijd frisse en originele ideeën naar de tafel brengen. Op die manier pushen ze hun hele team om beter en productiever te zijn.Engel nummer 17 is zelfverzekerd en een van die mensen die veel vorm zelf en de anderen verwachten. Ze stellen hoge doelen omdat het hen vooruit duwt.

Soms kunnen zeventigers geobsedeerd raken door zakelijke en materiële zaken, tot het uiterste gaan om hun doelstellingen te bereiken, en het kan ze mentaal breken. Ze moeten beseffen dat er andere dingen in het leven zijn (vooral spiritueel) en ze moeten zich wenden tot spiritualiteit en het verkennen van hun innerlijke wezen. Ze kunnen veel troost vinden in hun familie en vrienden; zeventien zouden ze niet moeten weggooien.

De geheime betekenis en symboliek

Engel nummer 17 heeft drie hoofdkenmerken: nummer 1 dat staat voor een nieuw begin, ambitie en energie, nummer 7 dat wordt beschouwd als een geluksgetal, maar ook elementen van onzekerheid en moeilijkheden heeft. Combinaties van 1 en 7 maken het nummer 17 erg solide, maar tegelijkertijd sympathiek en sensueel.

Nummer 17 is ook een zeer pittig nummer. Het derde kenmerk is nummer 17 in relatie tot nummer 8 dat een ietwat slechte ondertoon heeft. Toch zegt numeroloog dat nummer 17 in bijna 90 procent een gelukkige betekenis heeft.

In zijn correlatie met astrologie - engel nummer 17 is een combinatie van de zon en Saturnus. Deze combinatie en wederzijdse invloed vertegenwoordigen een vervuld leven, maar abrupt met inspanningen, obstakels en moeilijkheden. Daarnaast zijn de zon en Saturnus vijanden die voor de zeventien een innerlijk conflict kunnen creëren.

Dit interne conflict weerhoudt hen er echter niet van om belangrijke zaken van het leven realistisch te begrijpen en hun verlangen om te leren te begrijpen. Deze confrontatie maakt hen bewuster, trouwer, vriendelijker en spiritueeler.

Zeventienjarigen kunnen weerstand ontwikkelen tegen lijden en zeer koude mensen worden. Vaak blijven ze diepbedroefd achter, maar ze overwinnen het moeilijkste probleem met gemak. Het overwinnen van obstakels en moeilijkheden maakt deel uit van hun reis.

Voor anderen worden zeventien als vredig en geruststellend gezien. Ze bieden antwoorden wanneer dat nodig is, ze bieden oplossingen en bieden ondersteuning aan wie ernaar op zoek is.

Nummer 17 en liefde

Engelnumerologen zeggen vaak dat zeventien geweldige minnaars zijn, maar vaak kunnen ze worden mishandeld en verhit. Ze geven alles aan iedereen, en als ze er iets voor terug willen, worden ze in de steek gelaten. Deze ongelukkige reeks gebeurtenissen wordt tot leven gewekt door de schadelijke en veranderlijke Saturnus, en karmisch nummer 8.

In sommige gevallen zijn zeventien beschuldigd en slecht behandeld door hun significante anderen, met een gebroken hart achtergelaten. In het liefdesleven van een zeventien is het niet het probleem dat ze boven de pijn van hartzeer uitstijgen, want dat zullen ze wel doen. Het is het vinden van de ware liefde die hen hun hele leven bij zal blijven - een deel van het verhaal dat problematisch is. Karma stopt hun kans om echt gelukkig in de liefde te zijn.

Interessant feit over nummer 17

In Italië wordt dit nummer 17 als ongelukkig beschouwd, en er wordt gezegd dat nummer 17 het symbool van de dood is, omdat het is geschreven als een Romeins cijfer van 17, dat kan worden gereset in 'XVII', wat betekent 'Ik leefde. ' Deze inscriptie is vaak te vinden in Romeinse graven.

De mythologie van het 17e ongeval komt uit de Bijbel, waar het begin van de grote overstroming begon op 17 februari. Sommige hotelkamers in Italië hebben helemaal geen kamer 17, en sommige Italiaanse vliegtuigen hebben de 17e lijn niet, vanwege de bijgeloof.

Engelen getal 17

Hoewel we eerder hebben gezegd dat nummer 17 schadelijk en problematisch kan zijn, zelfs ongelukkig, is er één cruciaal ding dat numeroloog graag benadrukt wanneer we de krachten van engel nummer 17 bespreken. De enorme kracht ervan is voor sommigen van ons slechts een bericht.

Als je dit nummer ziet of nog beter als je een reeks van deze nummers ziet, denk je aan de dingen die belangrijk zijn voor de mensheid. Volgens een numeroloog wordt zelfs gezegd dat nummer 17 glorie, roem en rijkdom brengt in de tweede helft van het leven. Als zeventien er op de een of andere manier in slagen om geloof te ontwikkelen en spirituele disciplines te aanvaarden, kunnen ze de meeste van hun problemen oplossen en moed krijgen die ze hun hele leven zoeken.

Ook als je nummer 17 ziet, is het volgens sommigen tijd voor de herevaluatie van je vriendschappen - het wordt aangeraden om minder zorgeloos te zijn bij het kiezen van vrienden of het zoeken naar hulp van vrienden, familieleden en medewerkers. Ze kunnen in je leven voorkomen als gevolg van slecht karma, dus je moet verstandig kiezen.

Interessante Artikelen