Hoofd 1-99 Engel nummer 7 - Betekenis en symboliek

Engel nummer 7 - Betekenis en symboliek

Ontdek Uw Aantal Engel

In engelnumerologie kunnen we voor slechts een paar cijfers zeggen dat dit echt perfect is. Nummer zeven is een van die cijfers. Het symboliseert alle positieve en waardevolle zaken die er bestaan, zoals een voorspoedig leven, geluk, vernieuwing en perfectie.Sommige numerologen geloven zelfs dat nummer zeven zo perfect en krachtig is dat het een verbinding met het universum vertegenwoordigt. Een deur die een rijk binnengaat buiten ons bereik dat alle antwoorden heeft op de bekende en onbekende wereld. In die wereld kunnen we antwoorden krijgen op de vragen die ons allemaal storen.Engelen getallen 7 - wat betekent het?

Er is vrijwel geen enkele cultuur uit de geschiedenis van de wereld, waarin het getal zeven geen kosmische rol speelt, noch is er een religie waarin het getal zeven niet positief is. Als je naar oude scripts, Egyptische hiërogliefen of religieuze bestanden kijkt, zul je zien dat nummer 7 meer voorkomt dan enig ander nummer, en bijna in alle gevallen vertegenwoordigt het een goed teken.

Mensen die het geluk hebben dit hoeknummer in hun engelenkaart te hebben, worden verondersteld een engel te hebben die op hun linkerschouder zit en hen beschermt tegen elk kwaad. Er wordt aangenomen dat een engel waakt en antwoorden fluistert wanneer dat nodig is.

Het getal zeven is een van de meest mysterieuze en geheime nummers waarvan de menselijke soort weet, en dit wordt continu herhaald in alle religieuze teksten waar nummer 7 op het voetstuk staat. Waarom? Ten eerste is er zijn dagelijkse gebruik; Het is een vrij getal dat niet alleen een vrij Mersenne-getal is (2 op 3 - 1 = 7) maar ook een dubbel Mersenne-vrij getal, aangezien getal 3, de exponent ervan, ook een vrij Mersenne-getal is. Deze berekening is niet zijn enige betekenis in de wiskunde. Niet veel nummers zijn een dubbel Mersenne-nummer.De Babyloniërs, die anders de goden aanbaden, hebben hun mythologische wezens, mythen enz. Maar ze hebben ook iets uitgevonden dat we tot op de dag van vandaag gebruiken. Ze verdeelden de week in zeven dagen (dus: een week). Waarom? Ze observeren maan, sterren, zon en komen tot de overeenkomst dat 7 zo'n krachtig getal is dat hun week perfect in zeven dagen is verdeeld.

Omdat de kalender altijd essentieel is geweest in alle religies (onthoud hoezeer de orthodoxe kerk volhardend is in het gebruik van de Juliaanse kalender), was de indeling voor de week iets waarvan religieuze auteurs meenden dat ze een kosmische en bovennatuurlijke verduidelijking nodig hadden. Ze vonden capaciteit in dit nummer, en dat was niet zonder reden.

De geheime betekenis en symboliek

In tegenstelling tot de vorige engelnummers van 1-6 die instabiliteit vertegenwoordigen en vragen oproepen, gaan we met een nummer zeven een unieke, geheel nieuwe dimensie binnen die net als een brug dient tussen de engel en onze wereld.Mensen die nummer zeven zijn, worden beschouwd als gereserveerd, zelfverzekerd, analytisch, mysterieus en ongelooflijk wijs. Ze zijn constant op zoek naar antwoorden op ultieme filosofische vragen. Zevens hebben een vast geloof, zijn graag geheimzinnig en zijn goed in het bewaren van geheimen.

Hoewel zevens soms te serieus, afstandelijk en koud kunnen handelen, verbergen ze dingen, bewaren ze geheimen, analyseren en verzamelen ze al die verborgen informatie die hen kan helpen om niet alleen het leven maar ook de mysterieuze onbekende wereld te begrijpen.

Hun constante behoefte om vragen op te werpen om altijd in twijfel te blijven, maakt ze perfect voor banen die onderzoekswerk met zich meebrengen, zodat ze geweldige detectives kunnen zijn, geologen, archeologen, astronomen, analisten en zevens die vaardig zijn met computers of welke moderne technologie dan ook.

Het symbool van de zeven is een combinatie van vierkanten en driehoeken, de overeenkomstige planeet is Uranus, en de kleuren die tot zevens worden gerekend, zijn parelwit, paars en rood. Nummer zeven edelstenen en mineralen zijn roze kwarts en zeven houden van heldere, gele zonnebloemen.

Nummer 7 en liefde

Seven is een persoon die altijd zijn houding uitdrukt, maar zich ook gedraagt ​​alsof hij niemand nodig heeft. Zeven kunnen soms mysterieus zijn en de ware gevoelens ervan verbergen, wat een probleem kan zijn voor dierbaren. Het is ook waar, zoals numerologen zeggen, dat zevens eenlingen kunnen zijn, maar dat weerhoudt hen er niet van om zinvolle relaties te hebben.

Een ander probleem dat bijna alle zeven gezichten zijn, is het constant vermijden van het conflict - zodra engel nummer 7 voelt dat een discussie zou kunnen escaleren tot iets groters, trekt zeven zich terug. Daarom is het zo moeilijk voor de omgeving om de buitengewoon gecompliceerde aard ervan te begrijpen.

Op de lange termijn kunnen zevens zich alleen en afgewezen voelen. Alleen een diep geloof kan zevens redden van de emotionele leegte die ze zo vaak in hun hart voelen. En pas wanneer engel nummer zeven leert alle wijsheid te delen, zullen ze vrede en rust vinden die we allemaal zoeken.

Aan de andere kant moeten er zeven in gedachten houden dat al deze functies buitengewoon ongewenst zijn als het gaat om relaties met andere mensen! Dat is waarom het wordt aanbevolen voor engel nummer zevens om zelfmedelijden te vermijden en de gevoelens en gedachten van andere mensen, vooral hun potentiële emotionele partners, niet te overweldigen, maar om het moment los te laten en er het beste uit te halen.

Interessante feiten over nummer 7

De belangrijke symboliek van nummer zeven is te vinden in alle grote wereldbeschavingen en religies. En het is niet moeilijk te raden waarom mensen esoterische symboliek vonden in nummer 7. We hebben zeven dagen per week, zeven graden van verbetering, zeven sferen of hemel, zeven roze bloemblaadjes, en er waren goden en zeven samoerais, enz.

Zeven is een gezegend nummer en meestal brengt het geluk. In de grote oude beschavingen, te beginnen met de Egyptische, waren zeven het symbool van het eeuwige leven, een complete cyclus en dynamische perfectie. En in de Soemerische beschaving verschijnen zeven als een krachtig getal en weerspiegelen ze prestaties.

In Iran worden zelfs vandaag de dag, wanneer de baby wordt geboren, zeven soorten fruit en zeven soorten aromatische zaden op de mat gelegd, en het kind wordt gewoonlijk op de zevende dag genoemd. Veel Griekse leringen en legendes bevatten het getal zeven. Voor Indiërs is zeven de kosmische coördinaat van mensen. De oude Maya's plaatsten de zevende dag in het midden van de week van 13 dagen, en het wordt gezien als een gelukkige dag. De Inca-beschaving verdeelde alles in 7 delen. Bij nieuwe religies spelen zeven ook een belangrijke rol.

Het is een noodzakelijk aantal voor de Apollo-cultus waarin de festivals op de zevende dag van de maand werden gevierd. In China werden de festiviteiten meestal op de zevende dag gehouden. In het boeddhisme zijn er zeven Boeddha-tekens. Toen hij werd geboren, mat Boeddha het universum door zeven stappen in elk van de vier richtingen te maken. De Egyptenaren geloofden dat er zeven wegen naar de hemel waren. In de christelijke religie, wanneer de theologische deugden bij elkaar worden opgeteld; geloof, hoop, barmhartigheid, voorzichtigheid, gematigdheid, gerechtigheid en kracht (in totaal zeven), we krijgen de universaliteit van moreel leven. God schiep de wereld zes dagen; hij rustte op de zevende dag, waardoor het een heilige dag werd.

In de Bijbel heeft de kandelaar altijd zeven takken; er zijn zeven hemel waarin engelen leven. In het Oude Testament komt nummer zeven 77 keer voor. In de islam is zeven ook een geluksgetal, een symbool van perfectie. Moslimmystici beweren dat de koran zeven betekenissen heeft.

Alchemisten dachten (en denken misschien nog steeds) dat er een duidelijke parallel is tussen de zeven stappen die gemaakt moesten worden naar de ingang van Salomo's tempel en de zeven opeenvolgende stadia van chemische en spirituele zuivering.

Hippocrates zei dat de zeven geheimen alle dingen in bestaan ​​en orde houden. Het laat leven en beweging toe; het heeft zelfs invloed op alles wat we in het bekende en onbekende universum kunnen vinden.

Engelen getal 7

We kunnen nummer zeven observeren als een leraar die ons een waardevolle les geeft - ik zal mijn leven wijden aan het zoeken naar de waarheid en antwoorden, en ik wil het aan u doorgeven. Ik ga voorbij de bekende wereld om het te vinden.

In Japan brengen de zeven goden geluk. Hindy-filosofie gelooft dat je via zeven multiversum kunt bereiken (een verzameling van alle universums).

Als je een reeks nummer zevens ziet, is het nog beter. Het kan een ongelooflijk gelukkige reeks vertegenwoordigen die geluk, materieel fortuin, zegeningen enz. Brengt. In Europa geloofden Pythagoreërs dat het getal zeven symbolisch de eenheid van God met het universum aangeeft.

Interessante Artikelen