Hoofd 1-99 Engel nummer 9 - Betekenis en symboliek

Engel nummer 9 - Betekenis en symboliek

Ontdek Uw Aantal Engel

Personen met negen als hun engelgetal zijn van nature geboren leiders; ze zorgen voor iedereen die in nood is, maar dat is voor hen geen probleem, want diep van binnen zijn ze echte humanisten.Ze vinden het echt leuk om anderen te helpen, en ze zijn buitengewoon gevoelig voor kinderen en dieren. Deze altruïstische manier van leven sluit succes in het bedrijfsleven en een lucratief inkomen niet uit dat angel negens vaak hebben.Positieve eigenschappen bij personen geboren onder nummer 9 zijn algemeen en sociaal bewustzijn, idealisme en verbeeldingskracht die de bekende wereld overwint. Ze zijn creatief, romantisch, tolerant, genereus en medelevend. Angel negens zijn mensen die altijd betrokken zijn bij een aantal liefdadigheidsacties en organisaties waarvan de primaire focus gunstig is.

Angel negens overwinnen woede en hun tekortkomingen met een beetje hulp of meditatie en yoga (het is de best mogelijke remedie voor hen). Het beoefenen van enkele van de religieuze disciplines kan ook bijdragen tot het overwinnen van hun problemen.

Ze hebben het vermogen om spirituele en mentale kracht te ontwikkelen door de tegenslagen van het leven, omdat ze de betekenis van kosmische liefde begrijpen, en later in het leven hebben ze het potentieel om ware wijsheid te leren. Als ze door bepaalde omstandigheden de perfectie van het spirituele leven willen bereiken, zullen ze slagen en ook uitstekende leraren voor de anderen worden. In veel gevallen worden engel nummer negen priesters, leraren, religieuze leiders, enz.Hoewel de engel negens in de vroege kinderjaren soms moeilijkheden en conflicten met hun ouders en broers en zussen kunnen tegenkomen, overwinnen zij, later in hun leven, in veel gevallen die problemen. Zo niet, dan blijven ze de rest van hun leven rusteloos, omdat ze geen langdurige relaties kunnen aangaan.

Ze zijn geïnteresseerd in liefde, avontuur en romantiek en geloven dat er niets mis is met wat plezier. Angel negens zijn erg intuïtief en proberen altijd de juiste middelen te kiezen om hun bedoeling te bereiken. Ze zijn geweldig in de volgende discipline, ofwel een die ze zelf hebben uitgevonden of ze volgen die van iemand anders.

Personen met engel nummer 9 kunnen, vanwege hun sociale bewustzijn, politici, advocaten, rechters, ministers, leraren, genezers, schrijvers, fotografen, kunstenaars of filosofen zijn.Mensen die engel nummer negen zijn, kunnen gezondheidsproblemen ervaren zoals blaas- en longcomplicaties, een grotere kans op een beroerte (het wordt voor hen aanbevolen om vettig voedsel, alcohol en stress te vermijden).

Engel nummer 9 - wat betekent het?

Vergeving, onvoorwaardelijke liefde, zorgzaamheid, zachtheid, oprechtheid en een idealistische kijk op de wereld behoren tot de kenmerken die het vaakst worden toegeschreven aan de symboliek van nummer negen. In negen zien we de grootste kunst van het leven, een persoon die altijd met die mondiale problemen omgaat en oprecht om de mensen geeft.

Negens observeren de wereld altijd vanuit een universeel standpunt in een verlangen haar beter te begrijpen. Negen is de onafscheidelijke relatie met engel nummer 6. Daarom kan voor de negen vaak worden gezegd dat het nummer zes vertegenwoordigt, maar in een oudere, wijzere en veel tolerantere versie. Negen is het grootste getal van één cijfer en op die manier heeft dit cijfer de sterkte van alle voorgaande getallen. Negen wil het leven van de hele wereld verbeteren, en net als een stripboek superheld, de wereld redden. Vanwege deze behoefte om de wereld te redden, worden negens vaak als freaks beschouwd.

Negens zijn ervan overtuigd te weten wat het beste is voor iedereen, en irriteren mensen vaak door erop te wijzen wat ze verkeerd doen, terwijl ze tegelijkertijd een betere oplossing bieden. Voor engel nummer negen wordt aanbevolen om te proberen geduldiger te zijn en te luisteren naar wat iemand anders te zeggen heeft. Hun behoefte om altijd gelijk te hebben, is soms overweldigend.

De geheime betekenis en symboliek

De laatste in de reeks van de primaire gehele getallen, 9, is het nummer van de gehele ziel (bewustzijn) en wordt ook als mystiek beschouwd. Een engel nummer negen hebben of zijn, betekent aan het einde van een cyclus van leven en dood (geboorte en wedergeboorte) zijn. Sommige negens begrijpen dit lot eerder in het leven (het engelgetal begint meestal pas na het vijfendertigste jaar te werken) en ze bereiken snel hun doelen.

Numeroloog zegt dat negens, in tegenstelling tot andere engelenfiguren, het karma van hun vorige levens kunnen doorlopen en door nieuw karma te vermijden, het gewenste leven voor zichzelf kunnen creëren. Ze kunnen verlicht worden en weglopen zonder terug te keren. Het lot van de negen maakt mensen vatbaar voor spiritueel leven.

Hun gewelddadige karakter heeft een abstractie in debatten, openbare toespraken en het omgaan met veeleisende disciplines en zelfdiscipline. Deze bijna militaire routine geeft hun eenheid van geest en geloof van ware heiligen; Geeft hen zowel uithoudingsvermogen als sportgeest. Degenen die niet naar het spirituele neigen, zullen hun gewelddadige aard in de politiek of op het werk tot uitdrukking brengen door middel van meer geavanceerde vormen van twist en discussie.

Het nummer symboliseert negen driehoeken, de planeet is Neptunus en de kleur komt overeen met lavendel en alle tinten groenblijvend blauw. Magnolia en kas zijn de favoriete negen bloemen, en van mineralen en halfedelstenen: nikkel en beryllium.

Nummer 9 en liefde

Dit zijn niet-romantische mensen, maar toch zijn ze ongelooflijk sentimenteel en hebben ze constant behoefte van anderen om hun liefde te bevestigen. Als ze willen, kunnen engelen negens erg verleidelijk zijn. Negens zijn het eens met de nummers 3, 6, 9, 1 en 5 en ze zijn vaak ideale partners, en de nummers 2, 7, 4 en 8 zijn geen perfecte partners voor hen.

Ze hebben partners nodig om hun tekortkomingen en voordelen te accepteren, en dan zullen ze in staat zijn om van hun leven te houden en hun leven beter te begrijpen.

Nummer 9 symboliseert ook het principe van universele liefde. Dat is de manier waarop ze dat soort liefde bij anderen zoeken, maar ze kunnen teleurgesteld zijn als ze het niet vinden.

Interessante feiten over nummer 9

Nummer 9 is altijd verbonden met de astrologie, of anders gezegd, met de planeten in het zonnestelsel en hun invloed op het leven van mensen. Het wordt geassocieerd met Uranus en het astrologische teken van de Boogschutter. Ze symboliseren karma, de eerste dag van de week - maandag (als een nieuw begin) en goud als een weergave van materiële rijkdom.

Volgens Kabbalah verwijst dit nummer naar de prestaties van de geest en een lichaam. Negen is het getal dat op zichzelf drie manifestaties heeft van het heilige getal drie, dus het wordt beschouwd als een inspiratie en goddelijke manifestatie van de geest, de ziel en de wereld van de stof, als de drievoudige manifestatie van de Drie-eenheid. Negen is het aantal dat goddelijke wil tot stand brengt.

Het vertegenwoordigt ook persoonlijke integriteit, waarheid en daagt alles uit in de zoektocht naar wijsheid. Engel negen heeft de beschermende energie van binnen, en in de numerologie betekent het het einde van dingen.

Beroemde engel nummer negen

Veel beroemde mensen werden geboren met nummer 9. Dit zijn enkele: Jada Pinkett Smith (actrice en vrouw van Will Smith), Justin Bieber (zangeres), Alicia Keys (zangeres en actrice), Courtney Love (zangeres, rockster en actrice) , Chuck Norris (acteur), Adele (beroemde zanger).

Een van de meest prominente voorbeelden van Angel Nines is Moeder Teresa (ze werd uitgeroepen tot heilige en was een van de beroemdste altruïsten aller tijden. Tijdens haar leven hielp ze zieken, kansarmen en mensen in nood, bovenal. kinderen).

Engelen getal 9

Er zijn veel confronterende, en tegengestelde meningen over dat feit zijn dat engel nummer negen een geluksgetal of een ongeluksgetal is. Sommigen beschouwden het als een ongeluk omdat het het omgekeerde nummer 6 is, waarvan bekend is dat het het nummer van de duivel is.

Ook in het christendom zijn er negen cirkels van de hel, wat wordt beschouwd als het meest zichtbare teken dat dit aantal ongelukkig is. In muziek is er iets dat in de muziek 'vloek van nummer 9' wordt genoemd.

Blijkbaar konden de componisten maar negen symfonieën maken, en nadat ze de negende compositie hadden voltooid, stierven ze. Beethoven is een componist die een opmerkelijk voorbeeld van deze regel is. Maar tegelijkertijd heeft zijn compositie iets goddelijks en niet van deze wereld in hun aantekeningen. De Pythagoreeërs beschouwden nummer negen als ongelukkig omdat dit nummer er slechts één mist om een ​​perfecte 10 te zijn.

Maar aan de andere kant - in het hindoeïsme is dit het nummer van god Brahma, de schepper, en het wordt beschouwd als een vervulling en wijsheid, zegt een numeroloog.

In Japan wordt het als ongelukkig beschouwd omdat het klonk als een Japans woord voor pijn, en mensen daar vermijden het koste wat het kost. In China wordt aangenomen dat negen het geluksgetal zijn en vreugde, welvaart en zegeningen brengen.

Interessante Artikelen